Sitemap

Plantefaglige foredrag

Små træer - store buskeIlex aquifolium med bær

Foredraget handler om små træer og store buske, der med en særlig vækstform, løvfarve, anderledes bark, blomster eller frugter sætter et helt specielt præg på haven. Foredraget indeholder ca. 180 billeder.
 

Vin med druer

Beskæring af frugttræer og frugtbuske

Hvordan og hvornår beskærer man de forskellige frugtsorter? Grundig indføring i principperne bag beskæring af frugttræer og -buske. Hvordan optimerer man frugtsætningen.
 
 
 
 

Stedsegrønne træer og buskeWollemia nobilis

 I dette foredrag gennemgår vi de mange variationer af stedsegrønne planter, både nåle- og bladbærende. Der vil blive vist billeder af planter med forskellige løvfarver og vækstformer, som giver haven karakter specialt i vintermånederne. Desuden vil vi komme ind på vinterbeskyttelse af stedsegrønne planter, hårdførhedszoner og hvordan man forbedrer mikroklimaet.
 
 
 

Eksotiske planter til terasse og udestuePhormium

En billedserie med mange eksotiske planter, der kan klare sig i Danmark med et minimum af beskyttelse. Planter, der skaber en spændende og eksotisk stemning på terassen eller i udestuen. En vigtig del af dette foredrag handler naturligvis om pasning og vinterbeskyttelse. Peter har stor erfaring med eksotiske planter, hvilket man straks ser, når man besøger Peters Planteskole.
Peters Planteskole cand.hort. Peter Kühne | CVR: 16842877 | Sattrupvej 7, 8752 Østbirk - Danmark | Tlf.: 28452268