Sitemap

Konsulentbesøg

Hvordan får jeg den have, der passer bedst til mine ønsker og behov? 
 
Er det altid nødvendigt at få lavet en havetegning, eller kan man evt. nøjes med at snakke sig frem til en løsning, der tilgodeser mine havedrømme?
 
Disse spørgsmål stilles af rigtigt mange havemennesker.
 
Det er i dag både meget populært og almindeligt at få faglig rådgivning vedrørende havens indretning.
Mange kunder vælger derfor at få besøg af en konsulent fra Peters Planteskole, som i samråd med kunden finder frem til den haveplan, der passer til stedet og de mennesker, der bor dér.   Rhododendronhæk

Et konsulentbesøg af en eller to timers varighed kan hjælpe dig til at få et bedre overblik over netop din haves muligheder - og spare dig for meget unødigt arbejde samt fejlkøb.

På sådan et besøg kan vi ofte lave hurtige skitser, som du kan gemme og tage frem igen, når du skal igang med havearbejdet.

Vi har besøgt mange haver og ser med friske øjne på enhver opgave.

Vi hjælper også gerne med at vælge de rigtige planter til de rigtige steder, og derefter kan kunden selv gå i gang med havearbejdet eller evt. bede Peter om at lave dele af arbejdet.
 
Vi oplever, at haveejere udtrykker tilfredshed efter vores besøg - for nu er det blevt nemt og overskueligt at indrette haven sådan, at alles ønsker og behov kan udfoldes i den aktuelle have.
 
Kontakt Peters Planteskole for et uforbindende tilbud her.
Peters Planteskole cand.hort. Peter Kühne | CVR: 16842877 | Sattrupvej 7, 8752 Østbirk - Danmark | Tlf.: 28452268