Sitemap

Planteskolen

Hos Peters Planteskole får man betjening på et højt fagligt niveau.

Vi lægger stor vægt på at rådgive og vejlede kunderne til det bedst mulige plantevalg. Den personlige betjening og den gode snak omkring netop dine havedrømme vigtig for, at du, som kunde, får de helt rigtige planter med hjem.
 Skilt
Peters Planteskole er et besøg værd, både hvis man vil finde de helt rigtige planter til sin have, men også hvis man bare har lyst til at gå en tur, slappe af og nyde synet af de mange smukke haverum og spændende planter, der kan findes alle steder i planteskolen. Se en virtuel tur rundt i Peters Planteskole her.
 
Har du særlige planteønsker, er du velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger her. 
 
Eller se eksempler på de mange specielle planter, som Peters Planteskole er kendt for, herunder.
 
Palme i krukke
 
Peters Planteskole har mange specialiteter. Her kan du finde palmer, der tåler frost ned til -4° C eller -8° C,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jordbærtræ frugt
 
 
 
eller Jordbærtræet, der ikke er hårdført i Danmark, men dog klarer sig i England og Irland.
  
 
 
 
Wollemia nobilis
 
 
 
Den helt særlige Wollemia nobilis, der blev fundet for 12 år siden på et plateau i Australien. Der findes kun ca. 40 eksemplarer af dette træ i vild tilstand, men i de forløbne 12 år, er der formeret en hel del Wollemia i planteskoler verden over, for  at bevare dette smukke træ, der menes at være et levende fossil på linje med Ginkgo biloba.
 
 
 
 
 
 
 
 
Protea
 
Man kan også finde et eksemplar af Protea, Sydafrikas nationalblomst, der ikke skulle kunne blomstre nord for 43. breddegrad, men i sommeren 2010 blomstrede den i Peters Planteskole, som det ses her.
 
 
 
 
Ovenstående planter og mange andre sjove og anderledes arter finder du i Peters Planteskole. De opbevares i koldhus eller opvarmet drivhus om vinteren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Peters Planteskole cand.hort. Peter Kühne | CVR: 16842877 | Sattrupvej 7, 8752 Østbirk - Danmark | Tlf.: 28452268